HTML

Prológus

2011.12.01. 22:00 Balatoni Furmint

Az van, hogy iszunk. Leginkább bort. Ittunk már sokat, mondhatni rengeteget és bár nem vagyunk szakértők, azért van sejtésünk arról, hogy milyen lehet az, ami jó, s próbálunk úgy vásárolni, hogy jót ihassunk. Csakhogy jó lenne emlékezni évek múlva hogy, mit is ittunk. Vezethetnénk naplót, de a blog izgalmasabbnak tűnik. Mert azt Ti is elolvashatjátok, sőt véleményezhetitek is. Hát ennyi. Kezdjük.

...

 

Nos valahogy így, ezekkel a szavakkal szándékoztam elindítani kóstolójegyzeteimet, boros élményeimet megörökítő blogomat, aztán az egészből nemigen lett semmi... Szépen elteltek a téli, sőt már szinte a tavaszi hónapok is, s közben jó sok bor elfogyott, visszaidézni sem tudnám mennyi és milyen, de hála Istennek túl sok rosszra nem emlékszem.

Most - 2012. május közepén - ismét nekifutok a dolgoknak, elkezdem leírni emlékeimet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://balatonifurmint.blog.hu/api/trackback/id/tr223430126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása